top of page

University of College Dublin

Dublin, Ireland - International Design Competition Finalist

Our plan establishes a pedestrian-friendly campus experience punctuated by bold, memorable spaces. A new vehicular entrance enables the existing roadway bridge to be transformed into a tree-lined pedestrian boulevard entrance into campus. An Arrival Plaza begins a broad circulation spine which is connected to the existing campus circulation spine from the original masterplan. Inside campus, iconic green spaces and quads bring spatial clarity to campus organization and improve wayfinding. The Ardmore and Belfield estate houses are given new prominence and leveraged as orientation devices. Landscaped terraces and enclosed Winter Gardens at the new Centre for Creative Design extend the Woodland Walkway vertically and provide building users with a continuous connection with nature.

<< Back
bottom of page